26.11.2020

“YOL DEMEK MEDENİYET DEMEKTİR”

İlçemizde yol sorunlarını en aza indirgemek için Fen İşlerine bağlı ekiplerimiz, ilçenin dört bir yanında kilitli parke taşı onarım bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy’un talimatıyla ekiplerimiz, ilçemizi çağdaş ve modern bir hale getiren estetik ve ilçe kimliğine uygun projeleri kapsamında ilçe genelinde başlatılan yol bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir.

Bölgede yapılan kilitli parke taşı çalışmasını değerlendiren Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy, Bakımsız yolların standardını iyileştirme adına başlatılan çalışmalar vatandaşların da memnuniyetini kazandıklarını belirtti.

Yol demek medeniyet demektir diyen Başkan Aksoy “İlçemizin muhtelif yerlerinde onarım bakım çalışmalarımız devam etmektedir. Bu bağlamda ekiplerimiz, yol bakım ve onarım hizmetleri çerçevesinde Belediyemizin yetki alanı içerisinde bulunan yolların bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirmektedir. ” dedi.