24.05.2021

VALİ DEMİRTAŞ DARGEÇİT’TE İNCELEMELERDE BULUNDU

Mardin Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Sayın Mahmut Demirtaş, bir takım temas ve incelemelerde bulunmak için İlçemizi ziyaret etti.

İlçemizi ziyaret eden Sayın Mardin Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş’ı Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy ve İlçe Kaymakamımız Sayın Doğan Kemel karşıladı.

Aksoy, İlçemize teşrif eden Mardin Valimiz Sayın Demirtaş, İlçe Kaymakamı Sayın Doğan Kemelek ve beraberindeki heyetle birlikte ilk olarak Belediyemiz tarafından Ilısu Mahallemizde yapımına başlayacağımız kent park alanında incelemelerde bulundu.

Daha sonra Başkanımız Aksoy, Vali Demirtaş ile birlikte Belediyemiz tarafından başlatılan Grup Mahalle yollarındaki asfalt çalışmalarını inceleyerek teknik ekipten bilgi aldı. Aksoy, peyzaj düzenlemeleri yapılması planlanan alanda gezerek incelemelerini sürdüren Vali Demirtaş ve beraberindeki heyetle birlikte haftasonu kısıtlamalardan muaf tutulan ilçe esnafını ziyaret ederek hayırlı ve bol kazançlar dileklerinde bulundu.