10.11.2017

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk Aramızdan Ayrılışının 79. Yıl Dönümünde İlçemizde Saygıyla Anıldı

Hükümet konağı bahçesinde düzenlenen anma programına Kaymakam/Belediye Başkanımız Sayın Mehmet YAşar YEŞİLTAŞ, İlçe Garnizon Komutanı, İlçe Eminiyet Amiri, İlçe Milli Eğitim Müdürü, diğer daire amirleri ve vatandaşlarımız katıldı.

Saaat 8.30 ´da çelenk sunumu ve İstiklal Marşı´mızın okunmasıyla başlayan program Saat9.05 te siren sesiyle birlikte bayrakların yarıya indirilerek 2 dakikalık saygı duruşunuda bulunulmasıyla devam etti.

Program İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Astsubay Sabahattin Güngörün Atatürk´ün askeri Kişiliği ile ilgili konuşmayı yapması ve öğrencilerimiz tarafından Atatürk ile ilgili şiirlerin okunmasıyla sona erdi.