16.04.2021

TAVŞANLI’DA YOL DÜZENLEME ÇALIŞMASI

Belediyemiz kırsal mahallelere yönelik başlattığı hizmet seferberliği tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt AKSOY’un talimatıyla ekiplerimiz, İlçemizin Tavşanlı (Xırabe kasre) Mahallesinde yol düzenleme ve mıcır serme çalışması tamamlayarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sundu.

Çalışma hakkında bilgi veren Başkan AKSOY, “Belediye olarak kırsal mahallerimize pek çok alanda önemli hizmetler götürmeye çalışıyoruz. Bu maksatla bugüne kadar kırsal mahallelerimizde yeni yol açma, genişletme, çocuk parkı, köprü yapımları ve peyzaj çalışmaları gibi pek çok çalışma yapıldı.Çalışmalarımız vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre belli bir plan doğrultusunda yapılmaktadır” dedi.

“Hedefimiz, İlçemizde yaşayan tüm hemşerilerimize eşit hizmet götürmek olduğunu söyleyen Başkan Aksoy, “Bilindiği üzere yol medeniyettir ilkesinden hareketle başta ilçe merkezi olmak üzere tüm bölgelerimizde çalışmalara başladık. Bu kapsamda ilk olarak yol düzenleme ve mıcır serme eksiklikleri gidermek adına kırsal mahallelerimizde çalışmalara başladık. Son olarak Tavşanlı Mahallemizde yol çalışmaları tamamlanarak hemşerilerimizin hizmetine sunduk."ifadelerine yer verdi.