8.05.2021

SOSYAL YARDIM ÖDEMELERİ DAĞITILMAYA DEVAM EDİYOR

Dargeçit İlçesinde ihtiyaç sahibi kişilere 1100 liralık tam kapanma sosyal yardım ödemesi, yaşlı ve engelli maaş ödemeleri dağıtılmaya başlandı.

İlçemizde koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında uygulanacak 17 günlük "tam kapanma" sürecinde sağlanan 1100 liralık sosyal yardım ödemesi, yaşlı ve engelli maaş ödemeleri Belediyemizin Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekip tarafından ihtiyaç sahiplerine teslim edilmeye devam ediyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın tam kapanma döneminde sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına kaydı olan vatandaşlara başvuru aranmaksızın 1100'er lira destek sağlanacağını açıklamasının ardından Zabıta ekiplerimiz yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için harekete geçti.

Yapılan uygulamadan memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, evlerine kadar ödemeleri kendilerine teslim eden ekiplere teşekkürlerini ileti.