4.06.2021

SARAY MAHALLESİNDE KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Belediyemizin Fen işleri müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt AKSOY’ un talimatlarıyla gerçekleştirilen çalışmalar, merkez ve kırsal mahalle ayrımı gözetilmeden oluşturulan program dahilinde sürdürülüyor.

Ekiplerimiz tarafından program dâhilinde ilçemizin birçok mahallesinde gerçekleştirdiği kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının son adresi İlçe Merkezindeki Saray Mahallesi oldu. Yapılan çalışmayla birlikte mahalle daha estetik bir görünüme kavuşacağını belirten ekipler çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirti.

İlçe yakışır şekilde çalışmaların devam edeceğini aktaran Başkan Aksoy, " Fen İşleri Ekiplerimiz Saray Mahallemizde eksik kalan alanlar başta olmak üzere kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Yapılan çalışma ile mahallemiz modern bir görünüme kavuşacak. Amacımız mahallelerimizi yazın toz ve topraktan, kışın ise çamurdan etkilenmesini önlemek. Bunun için çalışmalarımızı başlattık ve büyük bir özveriyle sürdürüyoruz. Belediye olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz." İfadelerini kullandı.