18.06.2021

SARAY MAHALLESİNDE KİLİTLİ PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Cadde ve sokakların modern ve estetik bir görünüme kavuşması için yürütülen kilitli parke taşı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Altyapı ve Üstyapı çalışmaları ile yaşanılabilir güzel bir Dargeçit olmasında çalışmalara hız veren ekiplerimiz, ilçemizin farklı mahallelerinde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Kilitli Parke çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy, “ Belediyemizce başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Ekiplerimizce yürütülen çalışmalar kapsamında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı taşı döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız ile İlçemiz daha modern bir hale kavuşacak. Ekiplerimiz tarafından şuan Saray mahallemizdeki Çiftlik yolunda kilitli parke çalışmaları devam ediyor. Vatandaşlarımızın refahı için yaptığımız çalışmalara planlarımız doğrultusunda devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.