02.12.2020

SAFA MAHALLESİNİN 21.SOKAĞINDAKİ ÇALIŞMALARIMIZ TAMAMLANDI

Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Safa Mahallesi’nde, uzun zamandır çalışma yapılmamış toz toprak içindeki 21. Sokak’ta yol yapımı için kolları sıvadı.

Mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda sokakta parke taşı döşeme işlemi gerçekleştiren ekiplerimiz çalışmalarını tamamladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla estetik ve modern görünümüne kavuşan Safa Mahallesinin 21. Sokağı vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

Çalışmadan dolayı memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri, “İsteğimize cevap vererek 21. Sokak’a parke taşı döşeyen Dargeçit Belediyesi’ne ve başkanımız Mehmet Cüneyt Aksoy’a çok teşekkür ederiz. Uzun zamandır bu sokağımızda yol sorunumuz vardı. Bu ihtiyacı giderdikleri için çok memnunuz” diye konuştu.