29.01.2021

PAZAR DENETİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli alışveriş yapabilmeleri için denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

İlçemizde esnaf ve vatandaşlarımızın karşılıklı olarak memnuniyetini önemseyen Dargeçit Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt AKSOY’un verdiği talimatlar doğrultusunda Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, pazar denetimlerine ara vermeden devam ediyor.

Koronavirüs Salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında haftasonu alınan sokağa çıkma yasağı nedeniyle geçici süreyle Cuma günü ilçemizde kurulan Halk Pazarında denetim yapan Zabıta Ekiplerimiz, esnafımızın en iyi koşullarda hizmet vermesi ve vatandaşlarımızın pazar alışverişlerini rahat ve güvenli bir şekilde yapabilmesi için çalışıyor.

Esnaf ve vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dikkate alarak çözümler üreten Zabıta Müdürlüğümüz, geçtiğimiz hafta gıda pazarımızda gıdaların sağlıklı olup olmadığı, hijyen şartlarına uyulup uyulmadığını kontrol edildi.

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt AKSOY, Zabıta ekiplerimizin denetimlerinin hem vatandaşlarımızın sağlığı hemde maddi açıdan zarara uğramaması için önemli olduğunu belirterek denetimlerin devam edeceğini belirtti.