25.05.2021

PARKLARDA ÇEVRE DÜZENLEME VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Belediyemiz tarafından ilçemizde bulunan özgürlük parkında çevre düzenlenmesi, onarım ve bakım çalışmalarına başladı. Ayrıca ekiplerimiz gül ve fidan dikimini de gerçekleştiriyor.

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy’un talimatı doğrultusunda ekiplerimiz, ilçemizdeki mevcut parkların bakım, onarım ve çevre düzenlemelerini yapmaya devam ediyor. Şehit Ramazan Tari Parkında yapılan çalışmaların ardından ekiplerimiz şimdide ilçemizde bulunan özgürlük parkında çalışmalara başladı.

Çalışmalara hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy,” Çalışmalar kapsamında, ilçemizdeki parklarda bozulan ve zarar gören alanlarda çevre düzenleme, bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bunun yanı sıra ekiplerimiz gül ve ağaç fideleri ekerek parklarımızı güzelleştiriyor. Halkımızın parklarda daha güzel vakit geçirebilmeleri için çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.