08.12.2020

PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Dargeçit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerde başlattığı kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler son olarak Suçatı (Kerben) mahallesinde kilitli parke ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy’un talimatıyla çalışmaları hız kesmeden sürdüren ekiplerimiz Safa mahallemizdeki kilitli parke taşı döşeme çalışmaların tamamlanmasının ardından İlçemizin Suçatı (Kerben) mahallesinde çalışmalara devam ediyor.

Belediye Başkanı Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy, mahallelerde başlatılan parke taşı döşeme çalışmasında binlerce metrekare parke taşı döşediklerini ve hizmet belediyeciliği anlayışı ile çıkmış oldukları yolda yürümeye devam edeceklerini söyledi.