7.06.2021

KUMDERE MAHALLEMİZDE YOL AÇMA VE GENİŞLETME ÇALIŞMASI

İlçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerimizin de ulaşım ağını genişletmek için planlamalar yapan Belediyemiz Belediyemiz, yeni yol açma ve genişletme çalışmalarına start verdi.

Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçenin dört bir noktasında sürdürdüğü yol yapım çalışmalarının son durağı Kumdere Mahallemiz oldu.

Özelikle kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı mağduriyet yaşayan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için harekete geçen ekiplerimiz, ilçe genelinde hem kilitli parke taşı döşeme işlemi hem de stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy’un talimatı doğrultusunda ekipler, Kumdere (Şibebi) Mahallemizdeki çalışmalar kapsamında Şeyh Hayder mezarlığına ulaşımı kolaylaştırmak için yol açma ve genişletme çalışması gerçekleştiriyor.

Yol çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy, “Ana ve ara yollarımızdaki tahribatları onarmanın yanı sıra birçok mahallemizdeki yolları yenilerken, yerleşim alanlarındaki yeni yolları açmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıllardan beri vatandaşların yeni yeni yerleşim alanı olarak kullandığı bölgelerde birçok yolu açtık. Şimdide vatandaşlarımızın talebi üzerine Belediyemizin Fen İşlerine Bağlı ekiplerimiz tarafından Kumdere Mahallemizde bulunan Şeyh Hayder mezarlığına ulaşımı kolaylaştırmak için çalışma başlattık. Çalışmalarımız ihtiyaç duyulan diğer mahallelerimizde devam edecektir.” ifadelerini kullandı.