06.11.2020

KOVİD-19 DENETİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Zabıta ekiplerimiz ve Beyazmasa personelimiz İçişleri Bakanlığımızın gönderdiği "Koronavirüs salgını denetimleri" konulu genelge kapsamında ilçe genelinde, halkın sağlığını tehdit edecek unsurların ortadan kaldırılması ve gereken koşulların sağlanması için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Denetimler, ticari taksiler, pazar yerleri, toplu ulaşım araçları, camiler, lokanta, restoran, kafe, kahvehane, kıraathane, kafeterya, çay bahçesi, internet kafe/salon ve elektronik oyun yerleri, berber/kuaför/güzellik merkezi ve tüm yaşam alanlarında gerçekleştirildi.

Ekiplerimiz, Kapsamlı denetimlerde işyeri sahiplerine, yöneticilerine ve çalışanlarına pandemi sürecinde maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları konusunda uyarılarda bulundu.

Denetimlerin devam edeceğini kaydeden Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy “Halkımızın sağlığı her şeyden önce gelir. Koronavirüs ile mücadele döneminde sahada olan zabıta ekiplerimiz, halkın sağlığı adına denetimlerini sürdürmeye devam edecektir. Vatandaşlarımızın tedbiri elden bırakmamalarını, hijyen kurallarına uymalarını rica ediyoruz. Tüm önlemleri hassasiyetle yerine getirerek koronavirüs mücadelesini başarılı bir şekilde sonlandıracağız.” dedi.