05.11.2020

KISMETLİ MAHALLEMİZDE YAPILAN PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Belediyemiz kırsal mahallelerimizde yılladır süregelen eksikliklerini gidermek adına kırsalda yol yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamsa Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy’un talimatlarıyla ilçemize bağlı kırsal mahallemiz Kısmetli (Baskıl)’de gerçekleştirilen parke taşı döşeme çalışmalarımız tamamladı.

Kış aylarının yaklaşması dolayısıyla çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Kısmetli Mahallemizde gerçekleştirdiği parke taşı döşeme çalışmalarını tamamlayarak mahalle sakinlerinin kullanımına sundu. Çalışmaların tamamlanmasıyla mahalle sakinleri yaz aylarında tozdan, kış aylarında ise çamurdan kurtarıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy, “Kısmetli Mahallemizde çalışmalarımız sona erdi. Yol yapım çalışmamızla mahallemizin sokakları yeni bir görünüme kavuştu. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana daha iyi bir Dargeçit için gece gündüz demeden çalışmalarımızı her alanda sürdürüyoruz. Tek gayemiz görevimizi layıkıyla yerine getirip İlçemizde yaşayan insanlarımızın mutluluğunda pay sahibi olmaktır” diye konuştu.