22.12.2020

KIŞ ÖNCESİ ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy’un talimatı doğrultusunda ekiplerimiz, kış mevsimi öncesinde sahadaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Vatandaşların talep ve önerilerinin hassasiyetle takip edildiği Dargeçit’te ekipler, kış aylarında yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçebilmek için ilçenin dört bir tarafında bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. Belediyemizin vatandaşa hizmet odaklı çalışmalar için memnun olduklarını belirten vatandaşlar, Başkan Aksoy’a ve tüm ekibine teşekkür etti.

Özellikle kış mevsimin yaklaşması ile birlikte havaların soğumasına aldırmadan büyük bir özveri ile çalışan Belediyemize bağlı ekipler; kilitli parke ve kaldırım sert zemin çalışmalar, temizlik ve peyzaj düzenleme çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor.

Başkan Aksoy, ‘’Müdürlüklerimize bağlı ekiplerimiz daha güzel ve yaşanılır bir Dargeçit için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar. Kış mevsiminin yaklaşması ile ilçemizin sokaklarında saha çalışmalarına yoğunlaşmış bulunmaktayız. Kış mevsiminde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması amacıyla hem alt yapı hem de üst yapı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu soğuk günlerde büyük bir özveri ile sahada gayret gösteren emekçi arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum ‘’ dedi.