30.11.2020

KİLİTLİ PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Belediyemiz tarafından cadde ve sokakların modern ve estetik bir görünüme kavuşması için yürütülen kilitli parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ulaşımı rahatlatmak ve güvenli hale getirmek amacıyla, ekiplerimiz İlçemizin muhtelif mahallelerindeki sokakları ilçe kimliğine yakışır hale getiriyor. Belediye Başkanımız Mehmet Cüneyt Aksoy’un talimatıyla yaşanılabilir güzel bir İlçe olması adına çalışmalara hız veren ekiplerimiz, İlçemizin Akyol (Dereca), Suçatı (Kerben) ve Safa mahallelerinde başlattığı kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kilitli Parke çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy,”İlçemizin dört bir yanında başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Ekiplerimizce yürütülen çalışmalar kapsamında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız ile İlçemiz daha modern bir hale kavuşacak. Birçok mahallemizin parke taşı çalışmaları tamamlanırken şimdide ekiplerimiz, Akyol (Dereca), Suçatı (Kerben) ve Safa Mahallelerimizde çalışmaları sürdürmektedir. Vatandaşlarımızın refahı için yaptığımız çalışmalara planlarımız doğrultusunda devam ediyoruz.” diye konuştu.