06.01.2021

KAYMAKAMLARDAN BELEDİYE BAŞKANIMIZA ZİYARET

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy, İlçe Kaymakamımız Sayın Doğan Kemelek ve Nusaybin İlçe Kaymakamımız Sayın Emrullah TEMİZKAN ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

İlçe Kaymakamımız Sayın Doğan Kemelek ve Nusaybin İlçe Kaymakamımız Sayın Emrullah Temizkan

Kaymakam Kemelek ile Kaymakam Temizkan, İlçenin sorunları, belediyenin çalışmaları ve projeleri konusunda Başkanımız Aksoy’dan bilgi aldı. Kaymakam Kemelek görev süresince Dargeçit’te ve halkına yakışan hizmeti sunmak için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Kaymakamımız Sayın Kemelek ile sorunlarının çözümü ve ilçeye yeni projeler kazandırma noktasında ortak çalışmalara imza atacaklarını kaydeden Başkan Aksoy, "İlk başta kaymamamızı bizi bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Göreve geldiğimiz günden beri Dargeçit’in modr bir ilçe olması yolunda durmadan çalışıyoruz. Dargeçitlilere hizmet için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. İnşallah kaymakamımızla ilçemizi daha da geliştirecek hizmetlerle buluşturacağız." dedi.