14.06.2021

KARABAYIR MAHALLEMİZDE YOL AÇMA ÇALIŞMASI

Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen yeni yol açma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Belediyemiz tarafından ulaşımı daha kolay sağlamak amacıyla başlatılan yol açma çalışmaları vatandaşların takdirini kazandırmaya devam ediyor. Ekiplerimiz, İlçemizin Kumdere Mahallesinde yol açma çalışmaları tamamlanırken, İlçeye bağlı Karabayır (Zengan) Mahallesinde vatandaşların tarlalarına ulaşımı kolaylaştırmak için yeni yol açma ve düzenleme çalışmalarına başladı.

Açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy,“Kırsal mahallelere yönelik başlattığımız yol çalışmalarımız Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından titizlikle sürdürülüyor. Özellikle kırsal mahallelerimizde vatandaşlarımız yol olmadığı için bağ-bahçelerine yaya olarak gidiyorlardı. Ve arabalar tarlalara gidemediği için ektikleri ürünleri sırtlarında taşımak zorunda kalıyorlardı. Bizde vatandaşlarımız rahat üretim yapsın diye yol açma ve genişletme çalışmalarına başladık. Mahallelerimizde ulaşımı kolaylaştırmak için yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir.” diye konuştu.

Yeni açılan yollar, ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken, İlçenin gelişimine de katkı sağlayacaktır.