12.11.2020

İLÇEMİZDE KALDIRIM VE KİLİTLİ PARKE TAŞI BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Belediyemiz kaldırım ve kilitli parke taşı onarım ve bakım çalışmalarını hız kesmeden devam etmektedir.

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy’un talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından İlçe genelinde başlatılan kaldırım ve Kilitli parke taşı onarım-bakım çalışmaları Bahçebaşı Mahallemizde devam etmektedir.

Ekiplerimiz, kilit parke taşı ile kaplanmış sokakların bozulan ve deforme olan kısımları tamir edilerek düzgün bir hale getiriliyor. İlçemizin genelinde bozulan kaldırım ve kilitli parke yollarını zemin iyileştirmesi yapılarak yerlerine monte edilip, vatandaşlarımızın hizmetine sunuluyor.

Çalışmaların titizlikle yürütüleceğini vurgulayan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy'' İlçemiz genelinde birçok alanda hizmetlerimiz devam ediyor. Bu kapsamda başlattığımız kaldırım ve kilitli parke taşı bakım onarım çalışmalarını en kısa sürede bitirip vatandaşlarımızı rahat ettirmeyi amaçlıyoruz. Belediyemizin sorumluluğunda bulunan alanları daha güvenli ve modern hale getirmek için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.