10.11.2020

İLÇEMİZDE 10 KASIM ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 82. yıl dönümünde İlçemizde düzenlenen törenle anıldı.

Bir ülkenin onur ve haysiyetini koruyarak, çağdaş ve örnek bir cumhuriyet haline getirilebileceğini bütün dünyaya gösteren ve bunu tarihe altın harflerle yazdıran büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 82.yıl dönümü nedeniyle Dargeçit hükümet konağı bahçesinde “Anma programı” düzenlendi.

Program; ilçe Kaymakamımız Sayın Doğan Kemelek’in ve Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy’un Atatürk’ün büstüne çelenk sunumuyla başladı.

Katılımcılar törende koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Maske ve mesafe kurallarına uydu. Saatler 09.05’i gösterdiğinde çalan 2 dakikalık siren sonrası saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.