17.02.2021

İLÇE DE BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt AKSOY’un talimatları doğrultusunda, merkez ve kırsal mahallelerde yol bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri halkın yoğun olarak kullandığı yol ve kaldırımlarda sıkıntı arz eden yerlerde tamir ve bakım çalışmalarını yerine getiriyor. Merkez ve kırsal ayırımı yapılmaksızın bakım ve onarım çalışmaları sürdürüyor.

Başkan AKSOY, çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, “vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için imkânlarını seferber eden Fen İşleri Müdürlüğümüz birçok alanda düzenlemeler yapıyor. Vatandaşlardan kendi alanı ile ilgili olarak gelen talep ve şikâyetleri de en kısa sürede cevaplayıp çözüme kavuşturan ekiplerimiz, İlçemizin tüm mahallelerinde gece gündüz demeden görev yapıyor. Ekiplerimiz son olarak İlçemizin Sümer (Deywan) ve Kısmetli (Baskıl) mahallelerinde parke bakım onarım çalışmalarına başladı. Amacımız vatandaşlarımızı rahat ettirmek için onarım bakım çalışmalarımızı bitirmektir. Periyodik olarak yapmış olduğumuz bakım ve onarımlarım çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir.” dedi.