04.12.2020

HALK PAZARINDA KORONA VİRÜS DENETİMİ YAPILDI

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan yeni tedbirlere yönelik Zabıta ekiplerimiz ve Beyaz Masa personelimiz, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekibiyle birlikte ilçemizde geçici süreyle Cuma günü kurulan halk pazarında maske, mesafe ve sigara denetimi gerçekleştirdi.

Ekipler, pazarda gün boyunca düzenli olarak maske ve sigara denetimleri gerçekleştiriyor. Kurulan halk pazarımızda, maskesiz gelen vatandaşlara maske dağıtılıyor. Yeni tedbirlerin alındığı günden itibaren teyakkuz halinde olan belediyemiz, vatandaşlarımızın sağlığını korumak için yoğun mesai harcıyor.

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy, vatandaşlara sağlıklı ortam sağlamak adına denetimler yapıldığını; Zabıta ekiplerinin denetimleri büyük titizlikle sürdürdüğünü söyledi. Aksoy şu sözlerle devam etti ‘’ Zabıta ekiplerimiz, korona virüs denetimleri kapsamında hem pazarcılarımızın hem de vatandaşımızın sigara, maske ve mesafe kuralına uyulması konusunda ikazlarda bulunuyor. Vatandaşlarımızdan kurallara uyması, bilinçli bir şekilde maske ve sosyal mesafe kuralına uymalarını bekliyoruz.’’ dedi.