7.07.2021

DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI SÜRATLE DEVAM EDİYOR

Belediyemiz tarafından başlatılan doğalgaz hattı döşeme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy, ekipler ilçe merkezimizin bu yıl içerisinde doğalgaz kullanımına kavuşması için yoğun çaba harcadıklarını belirtti.

Dargeçit’te doğalgaz kavuşması için göreve geldiği günden buyana özel bir çaba içerisinde olan Başkan Aksoy, İlçe için büyük önem arz eden ve yıllardır hayalini kurdukları doğalgaza kavuşma sevincinin devam ettiğini söyledi.

Doğalgaz konforunu, vatandaşlara kazandırmanın gururunu yaşadıklarını aktaran Başkan Aksoy,” ilçe için olmazsa olmazlardan olan doğalgaz çalışmalarının hızlı bir şekilde ilerlemesinden memnuniyet duyduklarını belirterek bir aksilik çıkmadığı sürece yıl sonunda ilçenin bir bölümünde de olsa doğalgaz kullanımına geçileceğini kaydetti.