25.03.2021

DENETİMLER DEVAM EDİYOR

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilde uygulanmaya başlayan “Dinamik Denetim Süreci” kapsamında başlatılan denetimler ilçemizde yoğun bir şekilde devam ediyor.

Belediye bağlı Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçe Tarım Müdürlüğü ekipleriyle birlikte ilçemizde yeni kontrollü normalleşme kapsamında ilçemizde yeme ve içme yerlerini denetledi.

Ekipler denetim sırasında işletme sahiplerine MASKE+MESAFE+HİJYEN kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Vatandaşlarımızın sağlığı için gerekli tüm denetimleri gerçekleştireceklerini aktaran Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt AKSOY,” ’Dinamik Denetim Süreci’ denetimlerimiz tüm yoğunluğu ve hassasiyetiyle sürüyor. İlçemizdeki İşletmelerde hijyen kurallarına uyulup uyulmadığının kontrolü yapılırken, işletme sahipleri ve çalışanlarına Covid-19 salgını ile ilgili alınması gereken tedbirler hakkında detaylı bilgiler veriliyor. İşletmelerimize özellikle insan sağlığını tehlikeye atacak tüm unsurların ortadan kaldırılmasını maske, mesafe ve hijyen hususlarının esnetilmeden devam ettirilmesini hatırlatıyoruz.” Dedi.