26.01.2021

DARGEÇİT’TE YOL ÇİZGİLERİ YENİLENDİ

Ekiplerimiz İlçemizdeki caddelerde silinen yol çizgileri yenilendi. Midyat Caddesi'nde de başlayan yol çizgileri yenileme çalışmalarımız ilçenin diğer caddelerinde de tamamlandı.

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy'un talimatıyla ekiplerimiz, ilçemizde yaya ve sürücülerin güvenliğini sağlamak amacıyla cadde ve sokaklarda yol şerit çizgilerini yeniledi.İlçemizdeki cadde ve sokaklarda çizgi boyama çalışmasını yapan ekiplerimiz, trafik akışının düzenli ve şeritlerin belirgin hale gelmesini sağlayarak yaya ve sürücülerin daha güvenli taşıt kullanmalarını sağlıyor.

Yol çizgilerinin hem araç trafiği hem de yaya trafiği açısından önemli olduğunu belirten Dargeçit Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy, "Yollara çizilen çizgilere gerek araç trafiğinin düzenli akışını sağlamak hem de yaya trafiği acısından önem taşımaktadır. Yol çizgilerine her sürücünün mutlak uyması gerekmektedir. Her çizgi sürücüye ayrı bir şey anlatır. Dargeçit genelindeki caddelerde silinmiş olan yol çizgileri tamamen yenilendi.” diye konuştu.