15.03.2021

DARGEÇİT’TE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA KARANFİL DAĞITILDI

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla belediye personelimiz tarafından Dargeçit İlçe Devlet Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanlarına karanfil dağıtıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt AKSOY’un talimatıyla belediye personelimiz, İlçe Devlet hastanemizi ziyaret ederek yöneticilerine ve sağlık çalışanlarına karanfil dağıtarak 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Sağlığın ve tıbbın öneminin her geçen gün daha iyi anlaşıldığı dile getiren Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt AKSOY, " Her koşulda insanımızın ve insanlığın sağlığı için büyük bir fedakârlık ve özveri ile çalışan sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Ne yaparsak yapalım sağlık çalışanlarımızın hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Bir kez daha başta ilçemizde görev yapan sağlık çalışanları ve yöneticileri olmak üzere her türlü riski göz önüne alarak, insan sağlığı için çalışan fedakâr sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum." dedi.