9.04.2021

DARGEÇİT KIRSAL MAHALLEDE ÇOCUK OYUN GRUBU KURULDU

Belediyemiz çocukların yüzünü güldüren çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Göreve geldiği ilk günden bu yana her alanda vatandaşların yanında olmaya devam eden Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy, kırsal mahallelerde yaşayan çocukları da unutmadı. Bu kapsamda Başkan Aksoy’un talimatları doğrultusunda ekiplerimiz tarafından İlçenin Gürışık (Gundike Haci) kırsal mahallesinin Karazeytuni (Sere Kure) Mevkii’nde oyun grubu kuruldu.

“Çocuklarımız bizim geleceğimizin teminatıdır” diyen Başkan Aksoy, “Çocuk oyun grubu olmayan Gürışık (Gundike Haci) Mahallemizde çocuk oyun grubu uygun görülen alana kurularak çocukların hizmetine sunuldu” dedi.

Çocukların özellikle böyle eğlenebilecekleri alanlara ihtiyaçları olduğunu ifade eden Başkan Aksoy, “Bizlerde çocuklarımıza elimizdeki imkânlar ölçüsünde bir şeyler hazırlamaya çalışıyoruz. Kırsal mahallelerde yaşayan çocuklarımıza da ilçe merkezinde yaşayan çocuklarımıza da aynı hizmeti götürüyoruz. “ diye konuştu.

Aksoy, çocukların daha sağlıklı ve güvenli ortamda oynayabilmesi için mahallelerde uygun alanlarda oyun gurupları kurulum çalışmalarının gerçekleştirmeye devam edeceğini kaydetti.

ÇOCUKLARDAN BAŞKAN AMCALARINA TEŞEKKÜR

Çocukların yoğun ilgisi eşliğinde kurulan oyun grubu ekipler tarafından yapılan tüm testlerin ardından hizmete sunuldu.

Oyun gruplarında oynayan çocukların mutlulukları yüzlerinden okunurken çocuklar, sunulan hizmetten dolayı Aksoy’a teşekkür etti.

Yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden mahalle sakinleri, “Böylesi güzel çalışmalardan dolayı başta Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy’a ve ekibine mahallem adına teşekkür ediyorum” diye sözlerini aktardılar.