26.03.2021

ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Ekiplerimiz, İlçemizdeki Sokak ve caddeleri sağlıklaştırarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda ekiplerimiz tarafından İlçe genelinde başlatılan onarım, bakım ve kaldırım yenileme çalışmalarının yanı sıra ilçemizde kötü görüntüye sebep olan sokak ve caddelerde sağlıklaştırma çalışmaları da tüm hızıyla devam etmektedir.

Kilitli Parke taşı çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt AKSOY,“ Belediyemizce başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar kapsamında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımızı gerçekleştirerek Cadde ve sokaklarımızı cazibe merkezi haline getirmeye devam ediyoruz.Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız ile ilçemiz daha modern bir hale kavuşacak. Hizmet Belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır. ” dedi.