09.11.2020

BELEDİYEMİZ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

Hizmete sınır tanımayan belediyemiz, İlçemizin kırsal mahallelerinde başlattığı asfalt yama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy’un talimatları doğrultusunda ilçemizin kırsal mahallelerinde başlatılan asfalt yama çalışmalarında neredeyse sona gelindi.

Kırsal mahallerimizin Çatalan (Derik), Tavşanlı (Xrabekesre), Kıraç (Gündike Eliyo) , Çatalçam (Dersalip), Altıyol (Serdef), Gürışık’ın (Gündike Haci); Keremli (Bamezrut), Ayrancı (Şetta), Karazeytuni (Sere Kure) bölgelerinde, Sümer’in (Deywan) Hırabeke bölgesinde asfalt yama çalışmalarının tamamlanmasının ardından ekiplerimiz, şimdide kırsal mahallelerimizin Suçatı (Kerben) ve Korucu (Şkeftika)’nun Kuyubaşı (Avadore) bölgesinde çalışmaları tamamladı.

2019 yılı içerisinde programa alınan tüm projelerin hayata geçirilmesi için bütün imkânların seferber edildiğini kaydeden Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy," merkez ve kırsal mahallelerde hemşehrilerimize en iyi hizmeti verebilmek için mesai kavramı gözetmeksizin ekiplerimiz sahada çalışıyorlar. Asfalt yama çalışmalarımız kapsamında ekiplerimiz, kırsal mahallelerimizin Suçatı (Kerben) ve Korucu (Şkeftika)’nun Kuyubaşı (Avadore) bölgesinde çalışmalarını tamamladı. Halkımıza layık olmak, onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve ilçemizi modern bir kente dönüştürmek adına çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.