19.05.2019

Belediye Başkanımız 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100. yıl Dönümü Programına Katıldı

Dargeçit Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen programa Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt AKSOY,Dargeçit Kaymakamı Sayın Rızvan EROĞLU, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Selçuk Özdeniz, İlçe Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Milli Eğitim Müdürü, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
     Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan program Kaymakam ile Belediye Başkanı´nın törene katılanları selamlamaları, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi, Gençlerin Ata'ya cevabı ve şiirlerin seslendirilmesi devam etti.
        Program sene içerisinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyelerin verilmesiyle son buldu.