11.11.2020

BAŞKANIMIZ MEVLANA ANAOKULUNDAKİ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Ekiplerimiz tarafında Mevlana anaokulumuzda başlatılan peyzaj düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy, çalışmaları yerinde inceledi.

Peyzaj çalışmalarını inceleyen başkanımız ekiplerden yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. Minik evlatlarımıza daha sağlıklı bir çevre oluşturmak için Mevlana anaokulumuzda başlattığımız peyzaj çalışmalarını inceledik diyen Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy, Belediye olarak çocukların rahat bir şekilde okul bahçelerinde oynayabileceği temiz ortamlar oluşturmaya devem edeceklerini söyledi.

Mevlana anaokulu öğretmeni, okullarına gösterilen ilgi ve yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür etti.