22.06.2021

BAŞKAN AKSOY YAPIMI DEVAM EDEN ÇOK AMAÇLI PARK ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy yapımı devam eden Çok Amaçlı Park’ın çalışmalarını denetledi.

İlçemizin Safa Mahallesinde 2 bin metrekare üzerinde yapımı devam eden çok amaçlı parkı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Aksoy, mahallenin çehresini değiştirecek park çalışmalarını inceledi. Çok amaçlı parkın bir önce halkın hizmetine açılması için çalışmaları denetleyen Başkan Aksoy, çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

Şimdiye kadar Ekipler, Safa Mahallemizin 2 bin metrekare alan üzerine yapımına başlanan Parkın yüzde 80’lilik kısmını tamamladığı belirtildi. Çalışmalar tamamlandığında park alanında ağaçlandırma, çocuk oyun alanları gibi halkın dinlenip vakit geçirebileceği mekânlar oluşturulacak.