13.05.2021

BAŞKAN AKSOY’DAN GÜVENLİK GÜÇLERİNE ZİYARET

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy, görev başındaki emniyet ve jandarma personelini ziyaret etti, bayramlarını kutladı.

Başkan Aksoy, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde görevi başında bulunan emniyet güçlerini ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Başkan Aksoy, ilk başta İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek görev başında olan askerlerimizin mübarek Ramazan Bayramını kutladı. Daha sonra Dargeçit İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek buradaki polis memurlarının bayramlarını kutladı. Daha sonra Başkan Aksoy, İlçe Jandarma komutanı Binbaşı Aydın Aktaş ile birlikte üs bölgelerde vatani görevini yapan askerleri ziyaret etti. Askerlerin bayramını kutlayan Aksoy, bir süre onlarla sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.