11.06.2021

BAŞKAN AKSOY ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy İlçemizde devam eden sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Başkan Aksoy, Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından Dargeçit-Suçatı-Akbelen grup mahalle yollarında yürütmekte olan asfalt söküm çalışmaları, sulama, serme ve sıkıştırma çalışmalarını yerinde inceledi.

Mayıs ayının sonlarında çalışma başlatan ekipler, İlk aşamada İlçemizde 7 kilometrelik bir yola başladı. Ekipler, daha sonra kazı ve serilme çalışmalarının ardından asfalt yama çalışmalarına başlayacak. Çalışmaların ne aşamada olduğunu yerinde inceleyen Başkan Aksoy, ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Dargeçit-Suçatı-Akbelen grup mahalle yollarında gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Aksoy; inceleme sonrası yaptığı açıklamasında mahallelerde asfaltlama çalışması vatandaşların daha konforlu bir ulaşıma kavuşmalarını sağlamak için çalıştıklarını belirtti.