29.10.2017

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı

Sayın Vali Yardımcımız Mehmet USLU'nun makamda tebrikleri kabul etmesinin ardından Anadolu Lisesi'nde düzenlenen programa geçildi.

Anadolu Lisesi'ndeki programa Vali Yardımcımız Sayın Mehmet USLU, İlçe Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, diğer daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler,öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı.

Program Vali Yardımcımız Mehmet USLU'nun törene katılanların bayramını kutlamasıyla ve akabinde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk , silah arkadaşları ve şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başladı.

İstiklal Marşı'mızın ardından Vali Yardımcımız Sayın Mehmet USLU günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Konuşmasının ardından program, okullarımızdan öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirleri okumasıyla devam etti.

Kutlamalar Sayın Valimiz Mustafa YAMAN'ın 29 Ekim'de doğan öğrencilerimiz için gönderdiği hediyelerin kendilerine verilmesi ve akabinde tören geçişi ile sona erdi.