19.05.2018

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı İlçemizde Büyük Bir Coşku İle Kutlandı

Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen programa Kaymakam/Belediye Başkanımız  Sayın Rızvan EROĞLU, İlçe Emniyet Amirimiz Yücel IRKLI, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz KILIÇ, diğer daire amirleri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.
    Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Kaymakam/Belediye Başkanımız Sayın Rızvan EROĞLU´nun öğrenci ve katılımcıların bayramını kutlamasıyla başlayan tören, Nizmülmülk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cemalettin Bozkurt'un günün anlam ve önemini belirten konuşması ile öğrencilerimizin günün anlam ve önemine binaen konuşmalarını yapması ve şiirlerini okumasıyla devam etti. Programda Dargeçit Halk Eğitim Merkezi Folklor ekibinin gösterisi büyük ilgiyle izlendi.
        Program, Sayın Valimiz/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa YAMAN ve Saygıdeğer Hanımefendi Gülseren YAMAN'ın 19 Mayıs doğumlu öğrencilerimiz için gönderdiği hediyelerin Kaymakam/Belediye Başkanımız tarafından kendilerine verilmesi ve ilçemiz ile Mardin'de yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimizin ödüllendirilmesiyle son buldu.