18.03.2018

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü

Kaymakam/Belediye Başkanımız, ilçe protokolü ile şehit ve gazi yakınları hükümet konağı bahçesindeki 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü çelenk sunma törenine katıldı. Çelenklerin Atatürk Anıtı'na konulmasının ardından Dargeçit Atatürk Ortaokulu  Müzik Öğretmeni  Gamze KARADOĞAN yönetiminde İsriklal Marşı'mızın okunmasıyla  başlayan tören İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan Jandarma Asb. Çvş. Ertuğrul TOPALOĞLU'nun günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Dargeçit Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nden Elif DEMİR'in Bayrak Şiirini, Dargeçit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Kübra EROL'un Övün Ey Çanakkale şiirini, ve Dargeçit Ilısu Anadolu Lisesi'nden Yusuf KAPLAN'ın Dur Yolcu şiirini okumasıyla devam etti.

Törenin ardından Kaymakam/Belediye Başkanımız, kaymakamlık konferans salonunda ilçemizdeki şehit ve gazi ailelerini ağırladı.