Dargeçit Belediyesi Güncel Duyurular

9.12.2020

YAPILANDIRMA KAMPANYAMIZDA SON GÜN 31 ARALIK

Belediyemiz, vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak amacıyla; emlak vergisi borçlarına 18 aya varan taksit imkânı sunuyor.

Mükelleflerin borçlarını yapılandırmaya yönelik 7256 sayılı kanun kapsamında çalışma başlatan Dargeçit Belediyesi, peşin olarak yapılan yapılandırmada yüzde 90’ın üzerinde bir indirim uygulanacağına dikkat çekti.

Vatandaşlarımızın 31.08.2020 tarihine kadar olan borçları için 31 Aralık 2020 tarihine kadar başvuruda bulunabileceği belirtilen kampanya ile ilgili belediye yetkilileri şu ifadeleri kullandı: “7256 Sayılı vergi ve bazı alacakların yeniden yapılanması ile ilgili kanuna göre Belediyemize olan emlak vergisi borçlarına 18 aya varan taksit imkânlarıyla borçları yapılandırıyoruz. Peşin olarak yapılandırmada yüzde 90’ın üzerinde bir indirim söz konusu olacak. Son müracaat tarihi ise 31 Aralık 2020”

Duyuru Resim